x

otkrio

Darko Lazić tvrdi da ima nekoliko nekretnina, a živi kao podstanar: Pjevač želi da se skući sa Katarinom, ovo su mu planovi!

Pjevač Darko Lazić uživa u ljubavi sa Katarinom, tvrdi da ima nekretnina ne zna im se broj, međutim već dugo živi kao podstanar.

Sad je odlučio da otkrije zbog čega je to tako.

- Obezbijeđen sam što se nekretnina tiče, imam ih nekoliko u Beogradu, ali tamo ne želim da živim. Dovoljno zarađujem otkako sam počeo da se bavim ovim poslom, tako da sam tu svoj čovjek. Imam dvije kuće u Brestaču, nekretnine u Beogradu... Poroci i raskalašan život su iza mene. Poslije tridesete se čovjek nekako sam smiri i mislim da polako ulazim u tu fazu - ističe Darko Lazić, pa spominje i izabranicu Katarinu.


- Sve sam probao, stavljao glavu u torbu, pio, uzimao svašta, ali sad se okrećem miru i porodičnom životu. Mislim da se i na meni vidi razlika. Otkako sam s Kaćom, ne pamtim kad sam se negdje zapio do jutra u kafani. Sad mi je najljepše da zajedno naručimo hranu i pustimo neki film da gledamo. Još je ljepše kad mi dođu klinci, pa zajedno uživamo - rekao je pjevač.


- Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Neću da se vraćam na mjesta koja me podsjećaju na bivše i slično. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Sad čekamo da se zgrada završi. Tu ćemo da se skućimo. Nisam htio da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta cijelo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata - zaključuje Darko.

.

l

..

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.