x

DARKO LAZIĆ ZABORAVIO ANU: Smuvao zgodnu hrvatsku pjevačicu! (FOTO)

Čini se da je folker Darko Lazić spreman za novu ljubav nakon što je doživio bračni brodolom sa koleginicom Anom Sević. Kako piše "Alo", pjevač je već nekoliko nedjelja u romansi sa Oliverom Matijević, zgodnom pjevačicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posjetila Lazića u srpskoj prijestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos.

- Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pjevali. Odmah su sijevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmijenili su brojeve telefone i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju - kaže izvor za "Alo".

- Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i utješi drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najprije našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje - dodaje izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posjetila Lazića u Beogradu. 

- Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prijestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Prije nastupa cijelo društvo je otišlo na večeru u popularni beogradski restoran, a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već narednog dana morala da se vrati u Hrvatsku.

- Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne umije da sakrije lijepe stvari. Činjenica je da gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo - zaključuje izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.