x

ponovo alkohol

Darko pio rakiju, sjeo u auto i nije vezao pojas: Lazić se u društvu prijatelja i kume opustio uz piće i napravio novi prekršaj!

Darko Lazić proveo je jedno popodne sa kumom Andreanom Čekić i još nekoliko prijatelja, a njihovo druženje uveličala je pjesma i naravno nekoliko čašica alkohola. Poznato je da Lazić i njegova koleginica vole da cugnu, a sudeći po Darkovom ponašanju iz automobila, nakon što je napustio vikendicu u kojoj su sjedili, popilo se dosta.

Pevač je na svom Instagram profilu objavio nekoliko video storija na kojima se može vidjeti kako on provodi dane. Tokom popodneva Darko je sjedio u dvorištu jedne kuće bez majice i pio rakiju. Pored njega je sjedila Adreana ispred koje je stajala čaša u kojoj se služe žestoka alkoholna pića.


Njih dvoje su pjevali, smijali se i šalili, a ostatak njihovog društva veselilo se pored ovog pjevačkog tandema.

Nešto kasnije popularni folker objavio je na svom Instagramu novi snimak iz automobila.


Darko se vozio na mjestu suvozača, dok se orila pjesma "Zavede me majko momak loš", on je igrao, tapšao i pjevao. Sudeći prema snimku, i vozač je bio dobro raspoložen, a ono što je mnogima zapalo za oko je to što Lazić nije imao pojas dok se vozio preko Brankovog mosta i išao ka Terazijskom tunelu kako bi što prije stigao na nastup Edite Aradinović.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.