x

Darko Spejko uradio set vrelih fotografija sa djevojkom Ljupkom!

Pobjednik Veliko brata je u isto vrijeme obradovao, ali i razočarao brojne obožavatelje. Budući da su mnoge djevojke očarane njime, vjerujemo kako im nije bilo svejedno vidjeti ga u strasnim scenama sa djevojkom Ljupkom, čime im je dao do znanja kako je ona definitivno osvojila njegovo srce. S druge strane, fotografije su i obradovale njegove pratioce, jer izgleda, reklo bi se nikad bolje.

Darko Spejko i njegova djevojka Ljupka Mitrova su uradili par fosesija sa njihovim novim fotografom Stenom Solovskom (badstef photography).

 

Ljupka je jedna od najuticajnijih influencera u Makedoniji sa preko 100 000 sljedbenika, što znači da zajedno imaju oko 150 000 sljedbenika. 

 

- ``Fotografisanje je postalo naše zajedničko zadovoljstvo pa tako uživamo u fotosesijama, a muziku sam stavio na stand by. Prošlo je tačno dvije godine kako sam pobijedio u BiG brother i najveća nagrada nije novac i popularnost već to što me Ljupka vidjela upravo tamo. Danas smo nerazdvojni i sve što radimo, radimo s ljubavlju. To mogu da vide i svi oni koji nas prate na socijalnim mrežama. Što se tiče fotografa, Stefan je jedan od najboljih, pa tako vjerujemo da svaka fotosesija bez razlike koliko radimo garantuje vrhunske slike``, prokomentarisao je Darko nove fotografije zbog kojih smo ga pozvali. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.