x

skandal

Darku Laziću prijete izvršitelji jer ne plaća alimentaciju: Ana Sević tuži bivšeg muža za dug od 1,4 miliona!

Pjevač Darko Lazić navodno duguje bivšoj supruzi Ani Sević 1,4 miliona dinara zbog alimentacije koju nije plaćao dvije godine.

Naime, kako se navodi, folker otkako se razveo od Ane, navodno nije uplaćivao mjesečnu aplimentaciju za njihovu šestogodišnju kćerku Lorenu.

- Ana je Darku poslije razvoda rekla da sam odluči koliko novca će biti dovoljno za Lorenu. On se tad pred sudom obavezao da mjesečno uplaćuje Ani 58.500 dinara, odnosno 500 eura. Međutim, do današnjeg dana nije uplatio ni dinar! Ani smeta što se njen bivši hvali luksuznim životom, vozi skupe automobile i nosi brendiranu garderobu, a za kćerku ne da ni dinar! Zbog toga je riješila da ga tuži zbog duga koji je do danas narastao na 1,4 miliona dinara - priča izvor.


Kad je Darko saznao da će sa Anom morati da se suoči na sudu, pozvao ju je i rekao joj da je od njega dobila dovoljno poslije razvoda.

- Ostavio sam ti stan poslije razvoda, šta hoćeš više od mene? - navodno je rekao Darko bivšoj ženi.

Ana je, međutim, ostala pri stavu da će pravdu potražiti na sudu.


- Ana mu je rekla da joj njegov stan i ne treba i da sudske obaveze mora da ispunjava. Krivo joj je što se Darko mjesecima ne sjeti da pozove kćerku, a kamoli da je vidi. Lorena je posljednji poklon od oca dobila prošle godine u julu, za svoj šesti rođendan! - priča izvor.


Podsjetimo, Darko i Ana vjenčali su se 2014. godine kad je ona bila u osmom mjesecu trudnoće. Ipak, taj brak nije opstao, te su se razveli prije tri godine, dok su zvanično stavili tačku na brak tek prije dvije. Nakon razvoda, svako je krenuo svojim putem.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.