x

Daro, koga farbaš? Malo se preračunala: Avion plaća 15.000 eura da bi stigla na tezgu i zaradila 7.000?!

Dara Bubamara ponovo ima hit izjavu! Pjevačica se žalila da često putuje i da je to zamara, pa da u situacijama kada joj se ne poklapaju termini nastupa s letovima, ona iznajmi privatni avion!

- Putovanja mi teško padaju. Iskreno, više nemam živaca da putujem pet ili deset sati. Zato svugdje putujem avionom. Ako ne postoji redovna linija, ja uzmem privatni avion - rekla je za „Ekskluziv“ na TV Prva, a mi smo odlučili da provjerimo koliko košta ta usluga i koliko pjevačica gubi novca s obzirom na to da jedan nastup naplaćuje između 5.000 i 7.000 eura. Pozvali smo jednu kompaniju koja se bavi rentiranjem privatnih aviona.


- Recimo, let do Londona u jednom pravcu košta 15.000 eura. Ukoliko avion čeka dok neko obavi posao kako bi ga vratio nazad, i to se naplaćuje, kao i povratak. Takođe, avion rijetko iznajmljuje jedna osoba, jer je to veoma skupo, pa uglavnom imamo klijente koji tu uslugu koriste za osam osoba, koliko privatni avion prima - istakli su u ovoj kompaniji i dodali da je u cijenu uračunata i neophodna posada.

Ne znamo kako se Dari isplati da posluje sa velikim gubitkom, a pomenutu proceduru potvrđuje još jedan sajt kompanije koja se bavi avio-taksiranjem.


- Zakup aviona podrazumijeva let od Beograda do željene destinacije i nazad, uz četiri sata čekanja na destinaciji. Ukoliko je potrebno duže zadržavanje, cijena zakupa će biti uvećana za troškove dnevnog odmora posade ili za pun hotelski pansion ukoliko boravak zahtijeva više dana - piše na jednom od sajtova.

Takođe, sigurni smo da bi se Dara pohvalila dosad na svom Instagram profilu i objavila bar jednu fotku iz privatnog aviona kako bi svi vidjeli da živi na visokoj nozi, kao što to čini sa svojim stanovima i automobilima. Zasad na njenom profilu nismo uočili takvu sliku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.