x

David ne može da bude sa Anom jer je već oženjen! Davidovi rekli istinu, Aleksandra je sve znala i ćutala!

David Dragojević, trenutni dečko Ane Korać, oženjen je u Americi jednom starijom gospođom! Njih je upoznao zajednički prijatelj na jednoj proslavi i ponudio se da mu pomogne jer se njemu Amerika veoma svidjela i želio je tamo da ostane. Naime, bivši vjerenik Aleksandre Subotić je to oberučke prihvatio , ali se tom prilikom uvalio u dug, koji mora da otplati.

Kako piše "Rijaliti", David će morati da isplati starijoj gospođi 20.000 dolara.

- On je ponudu prihvatio oberučke, još je bio mnogo zahvalan. Gospođa mu je izašla u susret, ali mora da joj plati. Zato se i vratio u Srbiju i ušao u rijaliti. Između ostalog, i to je bio razlog zbog kojeg nije mogao da oženi Aleksandru. David obožava Ameriku i sve što ona nosi. Voli izlaske do zore, voli da igra i tamo se osjeća slobodnim. Rekao je da će sve pare od rijalitija dati gospođi u zamjenu za brak, kako bi dobio papire, ona je pristala i vjenčali su se, tako da je njemu brak sa bilo kojom djevojkom bilo gdje zabranjen - tvrdi izvor "Rijalitija" i dodaje:


- Jedan od razloga zbog kojih nije smio da izađe sa Subotićkom jeste taj što nema kako da vrati pare ženi sa kojom se vjenčao. Mi smo to znali i dok smo ih gledali, i Aleksandra za to zna i upravo to je ona stvar koju spominju u svađama kada kažu da se o njoj "ne priča". Sada čekamo da izađe i reguliše dug, jer je žena imala velike troškove i oko administracije, oko taksi i svega ostalog. Da ne pričamo što mu je i pored toga davala novac pod izgovorom da će dug isplatiti nakon završetka rijalitija u Srbiji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.