x

iako zbog dalile ne priča s majkom

David poručuje da će porodica nakon svega primiti Dejana u kuću: Uvijek ima gdje, nećemo mu okrenuti leđa!

Dušica je sinoć ugostila Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Anu Veselinović.

Nakon što je Miki Đuričić kod Darko Tanasijevića iznio svoj sud o bračnom paru i njihovim novonastalim problemima, David je prokomentarisao sve ono što je zadrugar izjavio.

- Koje je tvoje mišljenje na sve ovo što je Miki rekao? Kaže da si ti švaler - nasmijala se Dušica.


- Švaler, da. Upravo sam i ja rekao da sam uvijek vodio Dejana, on nije takav. Miki i ja smo drugari, bio sam ja kod njega. Istina je sve što je rekao, tamo ne može da iznese istinu. A ne vrijedi im ni pričati, oni su sluđeni, on i da kaže nešto samo bi se iznervirao i bacio flašu neku. Sve je lijepo rekao. Dejan ima nas, uvijek ima gdje da ode, uvijek ima nas i nikad mu nećemo okrenuti leđa. Razumijem da mu je teško, ima tu kuću koju će ostaviti iza sebe. Kapiram da se plaši, izgubio je sebe. Ne zna gdje je i plaši se gdje će, ali bolje da krene iz početka, biće mu lakše. On je dečko koji se smije, šali, radi, ovo nije ista osoba. Mislim da je došlo do zasićenja, da tu više nema mnogo toga, nema energije - naveo je David.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.