x

Dea Đurđević poslije 5 mjeseci ponovo vodi Jutarnji! Sarapa nije mogao da izdrži, zaplakao uživo pred kamerama, a onda mu je voditeljka rekla jaku stvar i svi su zanijemili!

Dea Đurđević, poslije četiri i po mjeseca odsustva sa malih ekrana, ponovo je u studiju sa kolegom Predragom Sarapom, koji je veoma emotivno reagovao na Deino prisustvo u studiju.

"Meni kao da nikada nisi bila odsutna", dočekao ju je Sarapa, kojem je čak krenula i suza radosnica i zastala knedla u grlu.

"I ja se tako osjećam. Dočekali su me aplauzom", poručila je Dea, koja je čestitala Sarapi na izdržljivosti što je toliko dugo svaki dan ustajao u pet ujutro.

"Bilo je teško, ponekad i tužno, bilo mi je nekada neizdržljivo i da sve to guramo i uvijek sam se ponašao kao da si tu", rekao je Sarapa i skoro zaplakao.

"Neću da plačem, majke mi", rekao je Sarapa. 


"Prošla sam se u tvojim riječima "guram, guram". Moram da kažem sve je iz glave. Ja sam imala mnogo operacija da bih sačuvala život, to su višestruke povrede. Ruka je bila amputirana, trtična kost, noga je bila paralizovana, bile su to teške povrede i sve se to može izgurati osmijehom. Kolege, majka, baka, prijatelji, svi ljudi su mi dali podršku", rekla je Dea, koju još uvijek čekaju terapije i rehabilitacija.

Dea je pokazala koliko veliki duh ima pa se čak šalila na svoj račun i ispričala vic koji se pojavio od njene nesreće.

"Dea lijevom rukom zaustavlja autobus, šta onda radi desnom?! Zamisli kolika je to hrabrost", ispričala je Dea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.