x

Dečko Katarine Grujić prijeti Ognjenu Vranješu: Odmah obriši snimak, ako ne želiš probleme!

Ognjen Vranješ je postavio snimak na kom se ljubi sa Katarinom Grujić i to samo deset minuta nakon što je Duško Tošić lajkovao pjevačicine slike.

Kako izvor tvrdi, Ognjen sve radi da bi isprovocirao Tošića, ali ovoga puta nije ni slutio da će u Kaćinu odbranu stati njen dečko Semir.

"Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zaprijetio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Takođe ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu djevojku", priča izvor i dodaje da Ognjenu nimalo nije bilo prijatno kada je čuo Semirov glas umjesto Kaćin.


"Fudbaler se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme. Naravno, Semiru se nimalo nije svidjelo što se dvojica fudbalera prepucavaju preko njegove djevojke. Duška nije zvao jer smatra da nije toliko strašno što joj lajkuje slike, pošto je ona ipak poznata ličnost, a i zna Tošića privatno", tvrdi izvor.


Kada je Jelena Karleuša shvatila šta se dešava, pobijesnila je i momentalno otpratila Duška sa Instagramu. Kada je to vidio i shvatio da je iznervirao suprugu, Tošić je odlajkovao Severinine i Kaćine slike. Očigledno je da sve radi da bi što više ponizio i povrijedio Karleušu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.