x

DEFINITIVNO KRAJ LJUBAVI: Anabela podnijela zahtjev za RAZVOD braka!

Anabela Atijas definitivno je odlučila da se razvede od jedanaest godina mlađeg supruga Andreja Atijasa, a kako nisu uspjeli da dogovore sporazumni razvod, pjevačica je, podnošenjem tužbe za razvod braka, juče započela brakorazvodnu parnicu. Poslije pet i po godina braka u kojem je dobila kćerku Blanku pjevačica želi da počne novi život i da sebe i svoje tri nasljednice poštedi stresa zbog Andrejevog ponašanja.

Kad ju je 11. septembra Andrej udario u glavu i izrekao salve uvreda na njen račun nakon žučnog sukoba, Anabeli se srušio svijet i već narednog jutra, poslije saslušanja u policiji, riješila je da okrene leđa Andreju. Međutim, ostala je pribrana i iako želi da život nastave idući svako svojim putem, pjevačica zbog zajedničkog djeteta nije željela da krivično goni supruga za nasilje i skandal koji je izazvao.


- Zbog male Blanke Anabela će i poslije razvoda ostati u kontaktu sa Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju kakvu joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Andrej je otišao kod majke u Pančevo nakon saslušanja u policiji i od tada svakog dana preklinje Anabelu da mu da još jednu šansu. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni - otkriva za “Blic” Anabelin blizak prijatelj.


Kako nam dalje priča Anabelin prijatelj, ona je uz Andreja imala i mnogo lijepih trenutaka i voljela ga je, ali nije mogla da mu oprosti nasilje. Koliko je Anabeli teško, zna samo nekoliko ljudi koje u ovim danima pušta blizu sebe, a među njima je i njen bivši muž Gagi Đogani, koji joj se našao kao najbolji prijatelj i rame za plakanje.


Andrej je prvo odbio da prizna da je kobne noći došlo do fizičkog obračuna sa Anabelom, ali je kasnio potvrdio, a suprugu je hvalio na sva usta moleći je da mu oprosti.

- Anabela je najbolji čovjek, najbolja majka i najbolja supruga, najbolji prijatelj, pa i najbolja ljubavnica - rekao je Andrej za “Blic” nakon nasilja koje je priznao da je počinio.


Iz braka sa Đoganijem Anabela ima dvije kćerke, rijaliti zvijezdu Lunu i trinaestogodišnju Ninu, dok je sa Andrejom dobila Blanku nakon manje od godinu dana od rođenja njegovog vanbračnog sina Leona. Još na početku veze sa Atijasom o njemu su iz njegove rodne Bosne dopirale loše glasine, a njegova bivša ljubav i majka njegovog sina Jasmina Skender je u više navrata tvrdila da Andrej konzumira narkotike, što je i Luna potvrdila u prethodnom rijalitiju.


(Blic.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru