x

ŠOK PREOKRET

Dejan i Dalila Dragojević ulaze u Zadrugu 6: Spremni da pomrse konce, otkriven i tajni plan, a evo kada će se useliti u Bijelu kuću!

Bivši zadrugari Dalila i Dejan Dragojević navodno će se uskoro useliti na imanje u Šimanovcima.

Bivši supružnici, kojima su sada već bivši partneri Aleksandra Nikolić i Filip Car trenutno u rijalitiju, pomrsiće konce u novogodišnjoj noći, kada se navodno očekuje njihovo useljenje.

- Ulazak Dejana i Dalile planiran je u novogodišnjoj noći jer se zadrugarima spremaju razna iznenađenja. Oni će ući nešto poslije ponoći, dok žurka bude uveliko trajala. Dejan planira pred kamerama da riješi problem koji pravi Aleksandra jer je sve prisnija s Carem.


- Kako je Dejan napolju ostavio zbog toga, probaće još jednom da izglade odnos unutra, pa se očekuje haos u najavi. S druge strane, u problemu će biti i Filip Car, koji nije skroz raščistio stvari s Mujićkom, pa bi moglo da dođe do eventualnog pomirenja - otkrio je za Republiku.rs upućen izvor.


Inače, Aleksandra Nikolić i Filip Car sve su prisniji, a iako pokušavaju to da sakriju od očiju javnosti, kamera je zabilježila trenutak kad su se ispod stola pipkali dok su ćaskali. Po Filipovim pokretima djeluje kao da je češka po nozi, a u jednom trenutku je izgledalo kao da su se uhvatili za ruku. Oni su se okretali da vide da li ih neko posmatra, ali pošto je Valentina Stanković u tom momentu masirala Cara, par puta je provirila, pa je primijetila da se nešto kuha.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.