x

prošli pakao

Dejan ne prestaje da plače zbog Dalile: Razara me što nećemo biti roditelji!

Dejan Dragojević tokom cijelog dana tuguje zbog kraja braka sa Dalilom, te ne prestaje da plače, a Sandra Rešić sve vrijeme pokušava da ga utješi.

On je postao svjestan trenutne situacije, ali mu i dalje sve teško pada i ne može da prihvati činjenicu da njeno srce više ne pripada njemu:

- Izgubio si ti... Rekla bih ti neku stvar, ali ti neću nikada reći. Nisi ti samo sad izgubio, izgubio si odavno - govorila mu je Sandra.


- Ma, ja sam na tu priču stavio tačku odavno. Ne mogu da vjerujem, povraća mi se - tugovao je Dejan.

- Plači kad ti se plače, ali probaj i da treniraš malo mozak. Ti plačeš što gubiš ženu, to je normalno, probaj samo da se navikavaš. Izgledaju kao par, a ti da si gej drug - nastavila je Sandra.

- Ne mogu skroz da je pustim, ne mogu. Neka završi to što je započela. Koliko smo se borili za sve, da napravimo kuću, imali smo i ideje neke - rekao je on.


- Razboljećeš se. Ne spavaš, ne jedeš.

- Ja sam sve bazirao da imamo uspomene. Svi telefoni puni slika, svaki trenutak je zabilježen. Kada nam je dosadno, uzmemo i gledamo sve te stare snimke i slike.

- Preboljećeš je. Biće ti lakše, nekad će ti biti samo lijepa uspomena.


- Ne mogu da svarim to da ona i ja nećemo biti roditelji. Zamišljao sam nju. Šta je sve proživjela da bi postala majka, i sad ovako ostalo zaleđeno. Bio je pakao. A ona je bila najsrećnija.

- Bićete roditelji, možda ne jedno sa drugim, ali bićete. Precrno razmišljaš. Imala sam u porodici da su sve dali za vantjelesnu oplodnju, i sada su usvojili dijete i srećni su. Ožalio si je kao da je Bože me oprosti umrla - govorila je Sandra.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.