Dejana talk show ovog vikenda o bakicama za računarom i dobrom vidu

17.12.2017 15:30
dejana-talk-show-ovog-vikenda-o-bakicama-za-racunarom-i-dobrom-vidu-main

Kad: 16. i 17.12.2017. u 17:30

Gdje: OBN TV

 

Dejana talk show ovog vikenda donosi dvije aktualne teme. Subota će biti rezervirana za one koji se žele osloboditi naočala, a nedjelja će biti posvećena generaciji 50+ i novoj tehnologiji. 

San milijuna ljudi sirom svijeta jeste dobar vid. Nekada se krišom virilo iza lornjona, i mnogi likovi iz literature su ostali zapamćeni po tom sitnom detalju na licu, različitog oblika. Naočale su mnogima potreba, ali nerijetko predstavljaju i limitirajući moment u životu i karijeri. Listanjem po stranicama ofalmološkog vremeplova, ulazimo u novu eru oslobađanja od ove vrste ovisnosti. Novo vrijeme u oftalmologiji započinje refraktivnom kirurgijom. Kako se osloboditi zavisnosti od naočala, za par minuta, bez reza, bez stresa i bez dodira saznat ćete od gostiju emisije.

 

Blogeri, hejteri, tutorijali, tagovi...Riječi su to kojima obiluje svakodnevni vokabular prosječnog tinejdžera, a u tome ne kaskaju ni današnji, nešto stariji, gosti emisije. Kada su oni išli u školu, računala nisu postojala, ali danas znaju surfati, „guglati“, „skajpati`` i „četati``. Iako u znanju napreduju, nije prošlo bez anegdota koje ćemo čuti u nedjeljnoj emisiji. Životno iskustvo nudi i pregršt zanimljivih priča koje uvijek mogu nasmijati i podučiti.

 

Budite uz najgledaniji talk show program u BiH 16. i 17. decembra/prosinca u 17:30 sati samo na OBN-u.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.