x

sređuje sprat za sina

Dejanova majka presretna zbog kraja braka svog sina i Dalile? Progovorili ljudi iz Veternika!

Mnogi su šokirani zbog odnosa Dalile i Dejana Dragojević, a njegova majka Biljana Dragojević se navodno raduje i navija da se njih dvoje razvedu da bi ona sa sinom sredila odnose.

Kako piše "Star", Biljanina mušterija koja se redovno frizira u njenom salonu bila je rada da otkrije sočne detalje ove porodične drame. Prema riječima izvora, Biljana je procvjetala otkad je Dalila pokazala pravo lice i ne krije radost zbog mogućeg razvoda.


- Dalila je zakuhala odnos Dejana i njegove porodice, i evo šta se sada dešava, ona se zaljubila u Cara, dok Dejan lomi i pati jer je svjestan da od njihovog braka nema ništa. Biljana je presretna kao i svi u Veterniku. Patila je mnogo jer sa Dejanom nije komunicirala, a zna da će se on vratiti kući ako se razvede! Mislim da voli Cara, i da će da glasa za njega, samo kad je uspio da raskrinka Dalilu. Rekla je da poslije kiše konačno dolazi sunce i da će da sređuje sada sprat, dok Dejan ne izađe iz rijalitija. Ubijeđena je da će do razvoda doći i hoće da sve pripremi, kako bi iznenadila Dejana, i kako bi mu stavila do znanja da nije sam i da ima svoju porodicu - kaže izvor za "Star" iz Veternika i dodaje:


- Svi su podržali Bilju da se sredi taj sprat, i zajedno će svi da dočekaju Dejana. Njoj je sada samo bitno da on ne padne skroz psihički jer ne voli da ga gleda depresivnog. Nada se da je ovo samo faza kroz koju mora da prođe, ali da će se brzo podići. Biljana ne podnosi Dalilu, a sada je tek razočarana. Možda bi bilo lijepo, da Dejan poput Dalile nađe novu djevojku u rijalitiju, ali nije on takav. Ako se otkači od Dalile za njega kreće nov život - priča izvor blizak Dejanovoj majci i nastavlja:


- Dalila je mnogo štete i bola nanijela toj porodici. Bilja kaže da je ona nikad nije klela i da je podržavala njih dvoje dok su bili u vezi. Međutim, ne zna ni sama šta se desilo, i zašto je Dalila preokrenula Dejana. Po Dejanu vidi da je situacija ozbiljna. S obzirom da nemaju djece, nada se da će razvod brzo da završe i nada se da će to da odrade dok su još u rijalitiju. Ko god je vidi pita je šta se to dešava, ali ona ne voli da mnogo detaljiše. Neće da komentariše Dalilu da ne bude poslije da se ona opet umiješala - zaključio je izvor.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir/Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.