x

nestašna zadrugarka

Deniz Dejm pred Zadrugu provela noć sa starijim muškarcem koji voli da nosi perike! (Foto)

Deniz Dejm, koja se trenutno nalazi u "Zadruzi", prije odlaska u rijaliti imala je turbulentne veze. Kontraverzna Slovenka je pred ulazak na imanje u Šimanovcima imala odnose sa starijim muškarcem, koji je sklon prerušavanju u žene, saznaje Kurir.

Prema riječima  izvora  aktuelnoj zadrugarki nije smetalo što je njen partner dosta stariji od nje, čak joj je bilo krajnje simpatično što je stavio periku tokom njihovog druženja u jednom stanu. Kurir je došao u posjed fotografija na kojima se vidi kako se njih dvoje provode, ali je izvjesno da nisu sami, jer ih je slikala treća osoba.


Foto: Kurir

- Deniz je slobodna djevojka, voli da uživa u mladosti, ona preferira starije muškarce, bilo bi mi čudno da je vidim sa nekim mlađim u vezi koja traje više od jedne noći. Koliko ja znam njih dvoje su se vidjeli par puta od kada je ona došla u Srbiju. Uglavnom su se nalazili kod njega u stanu, vodio je i po beogradskim restoranima. On ima malo čudne nagone, skon je prerušavanju i raznim igrarijama u krevetu, rekao mi je da mu je Slovenka baš legla i da je jednako luda u krevetu kao i on. Nisu oni u vezi, niti on nju čeka iz "Zadruge" kao dečko, ali je prati na malim ekranima i volio bi da se druže i nakon njenog učešća u rijalitiju - započeo je razgovor izvor blizak paru.


- Ove slike su od njihove posljednje zajedničke večeri, malo su više popili pa je on zaspao. On baš i nije uredan, što možete da zaključite po haosu na krevetu u njegovom stanu - rekao je sagovornik.

Na pojedinim fotografijama jasno se vidi da je Deniz pravila selfije, a javnosti nepoznati muškarac spavao je u neraspremljenom krevetu. Za to vrijeme Slovenka ga je nježno ljubila, grlila i ležala na njemu. U jednom trenutku mu je stavljala periku koju on voli da nosi kada je u intimnom društvu, a kada se probudio, on joj je i ispozirao.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.