x

Detalj na tijelu Stefana Karića koji niko nije primijetio: Baš voli da je u trendu iako veze nema sa životom!

Novi učesnici su počeli da se zbližavaju, a već su se desile i prve trzavice u Bijeloj kući i čini se da je jutro jedino vrijeme kada je sve mirno u Zadruzi.

Međutim, ne postoji trenutak kada nije zanimljivo u Bijeloj kući. Čak i kad zadrugari spavaju, budno oko kamere ih prati i ne propušta nijedan detalj vezan za njih. Ovoga jutra jedan zadrugar je, dok su njegovi cimeri spavali, privukao pažnju na sebe i to svojom tetovažom.

Iako mu je skoro cijelo tijelo išarano, kadar je ukrala tetovaža na listu njegove noge. Ovo je jedna od skorijih tetovaža koje je Stefan uradio, a posvećena je liku iz španske pljačkaške televizijske serije "Kuća od papira".


Na tetovaži se nalazi lik pod imenom Profesor, koji je okupio grupu koja planira da opljačka Kraljevsku kovnicu Španije.

Izgleda da je Karić u toku sa svjetskim trendovima, pošto je ova serija najgledanija serija koja nije snimljena na engleskom jeziku na popularnoj platformi Netfliks, ali ostaje pitanje kakve to veze ima sa Stefanom i zašto bi iko išarao na tijelu lika iz serije?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.