x

zadovoljna

Detalji intimnih odnosa Lečića i starlete: Krio je aferu sa mnom, pa sam lagala da je loš u krevetu, a ustvari je odličan!

Branislav Lečić, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je sil.vao, u tom trenutku 2012. godine bio je u braku sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom je godinu dana ranije dobio i sina. Međutim pored Nine imao je i ljubavnicu, poznatu plesačicu Atinu Ferari, koja je kako se spekulisalo bila i jedan od razloga Lekinog razvoda sa voditeljkom.

– Leka i ja smo u dobrim odnosima. Moje iskustvo koje imam sa njim, jeste da je jako dobar čovjek i da nije takav kakav pričaju, makar prema meni nije bio. Meni je nepojmljivo da sil.vanje u današnje vrijeme uopšte može da se desi na taj način. Prema meni je uvijek bio prijateljski nastrojen i opušten, teško mi je da povjerujem u cijelu tu priču. Danas svako za svakog može da priča šta hoće, neću vjerovati u to dok se ne dokaže na sudu, teško mi je da povjerujem u to. Ako se ispostavi da je to istina, onda je za svaku osudu i maksimalnu kaznu. Prema meni nikada nije bio grub, bio je pažljiv, pravi džentlmen sa puno manira. U posljednje vrijeme ne stižemo da se viđamo zbog ove korone i svega, ali smo u kontaktu – kaže Atina za SVET koja je svojevremeno pričala kako Leka nije dobar u krevetu:


– Pričala sam da nije nešto u s.ksu dok je bio oženjen, zato što je izjavio da nije istina da se video sa mnom. To se vremenom iskristalisalo i izregulisalo u posljednjih par godina – rekla je Atina za SVET i time priznala da je bila sa glumcem u vezi dok je zvanično bio u braku sa Ninom:


– To sad nije bitno, opširnije je za razgovor, ali o tome ne bih pričala sa novinarima. Jako je osjećajan i nježan, prema meni je uvijek bio takav. Ja nisam na njegovom novčaniku i gaćama da znam kako se ophodi prema drugima. Poslaću mu poruku, nisam stigla, svakako ću mu pružiti podršku dok se ne dokaže šta je istina – rekla je Atina za SVET i dodala da u s.ksu nikad nije bio agresivan:


– Ne znam kako sa kim, ono što ja znam nije grub, a ni agresivan, već nježan.

Nina Radulović nikada u javnosti nije rekla lošu riječ za bivšeg supruga, pa tako je i sada kada su svi uprli prstom u njega.

– Mislim da će Nina i ovog puta biti zaštitnički nastrojena prema Leki, kao i do sada. Oni su u prijateljskim odnosima i lijepo funkcionišu prvenstveno zbog djeteta – završava Atina.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.