x

Detalji monstruoznog zločina u Zemunu! Jezivo priznanje oca: Iznervirao sam se što beba plače, pa sam joj presudio! Lagali da je dijete preminulo zbog virusa!

Ferdi Jašari (22) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je u petak u porodičnoj kući u Zemunu nasmrt pretukao petomjesečnu kćerku Leonoru. Monstruozno ubistvo otkriveno je tek pošto je beba sahranjena, kada se Jašari napio i priznao zločin svojoj majci.

Kako saznajemo, stravični zločin dogodio se 23. novembra u večernjim časovima u Ulici Bački Ilovik u Zemunu. Jašari je pesnicama izudarao svoju bebu, koju je nakon toga, s teškim povredama, majka Milena odvela u zemunsku bolnicu. Malena Leonora je nekoliko dana kasnije preminula, a imala je prelom rebara, brojne podlive i masnice po tijelu, ali i povrede unutrašnjih organa.

Afrodita Jašari, majka oca monstruma, kaže za Kurir da je za smrt unuke saznala u ponedjeljak, dok je bila u Njemačkoj.


- Snaha mi je iz bolnice javila da je dijete preminulo od stomačnog virusa, jer navodno ljekari nisu intervenisali na vrijeme. Šokirana i zatečena, odmah sam se vratila u Srbiju da budem s porodicom - priča Afrodita.

Kako kaže, ubrzo se ispostavilo da ju je snaha Milena lagala.



- Zbog povreda koje je Leonora imala nadležni su posumnjali u uzrok smrti i poslali policiju i forenzičare da pregledaju kuću mog sina i snahu. Snaha je tada Ferdija policiji predstavila kao komšiju jer se skrivao zbog ranijih prijava za nasilje. Ona policiji nije priznala da je moj sin pretukao njihovu kćerkicu, već ga je sve vrijeme pokrivala - priča potresena žena i dodaje da se zastrašujuća istina saznala nakon što je njena unuka sahranjena na groblju u Sremčici.


- Živjeli smo u zabludi misleći da je dijete preminulo zbog bolesti. A onda, nekoliko sati nakon sahrane, sin mi je sve priznao. Pio je rakiju, vjerovatno utučen zbog onoga što je učinio. Primijetila sam da ga nešto muči, pa sam ga pitala zbog čega je takav. Oborio je glavu i rekao: "Mama, ja sam kriv za smrt kćerke i mnogo se kajem. Nemam više gdje da bježim. Moram da se suočim s kaznom" - priča Afrodita brišući suze i dodaje:


- Rekao mi je da je spavao i da ga je probudio bebin plač. Zbog toga se iznervirao i pretukao Leonoru. Možda je bio nervozan i zato što je krizirao za drogom. Odmah sam ga prijavila policiji. Inspektori su brzo došli i odveli ga. Sin mi je i žaliću ga, ali neću moći da mu oprostim - priča utučena Afrodita.



(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.