x

OTAC OD POLICIJE SAZNAO NAJTUŽNIJU VIJEST

Detalji tragedije kod Šimanovaca: Misica Mirjana poginula kad je krenula da spremi slavu!

Mirjana Stojanović (34), nekadašnja mis fotogeničnosti, nastradala je kada se "golfom" zakucala u kamion na putu Prahovo-Šimanovci...

Mirjana Stojanović (34) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na putu Prahovo-Šimanovci, kada se "golfom" sudarila s kamionom. Tragedija se desila u petak oko devet sati, a žena je preminula na mjestu. Nastradala Mirjana svojevremeno je bila mis fotogeničnosti Srbije i finalistkinja izbora za mis Srbije 2007.


- Iz zasad nepoznatog razloga Mirjana se sudarila s teretnjakom i podlegla povredama. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da je reanimira, ali, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt - kaže sagovornik Kurira: - Misica je bila sama u kolima u trenutku nesreće, a navodno je tog jutra krenula u vikendicu kako bi pripremila krsnu slavu Sv. Nikolu ljetnjeg. Ovaj dio puta bio je u zastoju nekoliko sati sve dok je trajao uviđaj, a istraga će utvrditi kako je došlo do tragedije. Vijest o smrti Mirjane Stojanović potresla je njene prijatelje i porodicu, a njen emotivni partner Aleksandar Avramov za Kurir kaže da se "nakon vijesti da je ona umrla raspada na komade".


- Trebalo je zajedno da idemo u vikendicu koju imamo u Obrežu, i rastali smo se u petak oko osam sati ujutru. Ona je otišla prije mene kako bi spremila slavu, ljetnjeg Svetog Nikolu. Tražio sam da me sačeka da idemo zajedno, jer sam imao neke obaveze u banci, ali htjela je da kupi sve što treba za slavu i rekla je da će me čekati tamo. Kao da mi je nešto govorilo da ne treba da ide sama - priča Avramov i dodaje: - Kad sam došao u vikendicu, nije je bilo. Na regularnom putu se radio neki asfalt i ona je krenula okolo ka Prahovu i tu je nastradala. Taj put joj je inače nepoznat. Udarila je u kamion koji vuče tovar.


Aleksandar dodaje da su Mirjana i on u vezi bili godinu dana.

- Ona je moj život. Prije nje sam izgubio i sina, a sad i nju! Bila je moja snaga i ja njena. Mi se nismo razdvajali 24 sata - kaže neutješni čovjek i pojašnjava da je za nesreću saznao od Mirjaninog oca. - Mene je zvao njen otac, a njega je obavijestila policija. Išao sam na mjesto njenog stradanja, a prethodno sam bio u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu - dodao je on.


Aleksandar se od poginule partnerke oprostio i na Instagramu. Okačio je brojne zajedničke fotografije i snimke. Podijelio je i snimak koji je, kako je naveo, nastao nekoliko sati prije tragedije, a na kom Mirjana pjeva Konstraktinu pesmu i pleše. - Bila si moj život. U putu da mi spremiš krsnu slavu zauvijek sam te izgubio. Neka te anđeli čuvaju, živote moj, vidimo se uskoro - napisao je uz jednu fotografiju.

Inače, Aleksandar Avramov je, prema sopstvenim tvrdnjama, bio tjelohranitelj mnogih javnih ličnosti, a između ostalih i Ljubiše Buhe Čumeta.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.