x

Deveto Međunarodno takmičenje frizera BiH i Akademija Brezar nadmašili očekivanja! (GALERIJA)

U hotelu Hills na Ilidži, u organizaciji Akademije Brezar održano je 9. Međunarodno takmičenje frizersko-kozmetičarskih škola. Svoje učešće ne ovom velikom događaju su uzeli takmičari iz BiH, Srbije i Hrvatske, a najbolji su nagrađeni vrijednim nagradama. Učesnici su dobili i certifikate Akademije Brezar.

Nada Brezar, organizatorica Sajma je istakla kako joj je cilj da mlade ljude podstakne da budu dobri kozmetičari, frizeri i vizažisti. Sajam ne okuplja samo mlade iz BiH već i iz regiona, tu nisu samo učenici već i vlasnici salona, ali i mnogobrojni gosti iz svijeta šoubiznisa, politike i slično.


Međunarodno takmičenje frizersko-kozmetičarskih škola je proteklo u znaku sjajne atmosfere i naravno dosta takmičarskog duha. Za one najbolje takmičare obezbijeđene su i nagrade. Akademija "Brezar" je nadmašila očekivanja kako zbog same organizacije, tako i zbog nagrada koje su dodijeljene.


Učenici su sami i ove godine  iskazali svoju maštovitost i kreativnost. To nisu skinute frizure s interneta već su sve frizure proizašle iz njihove mašte. Nakon održanog sajma je upriličen i after party gdje su se svi prisutni opustili i proslavili sjajno druženje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/Vlado Soldo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.