x

haos

Devin tužio i Miroslava i majku Mirjanu: Sin je saznao cijelu istinu i hoće pravdu!

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je na sudu zbog tvrdnji da je njen sin Devin Antonović biološki nasljednik pjevača.

Ona je sada odlučila da pojasni više stvari koje se tiču suđenja, te pritom otkrila i da je sin tužio i nju.

- Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama - navela je ona na Fejsbuku.


- Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dijete odraste, da pomru svjedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svjedoče. No, moj sin i dalje vjeruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobijediti i u Srbiji - dodala je ona.


- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo prije 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korijene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmjenu ovog zastarjelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu djecu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvijek nije u Srbiji - navela je Mirjana.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.