x

Diamond beauty salon: Sve za opuštanje i uljepšavanje!

U tržnom centru Wisa na Stupu otvoren je salon za masažu, kozmetiku, manikuru ‘’Diamond’’, gdje možete uživati u mnogim uslugama za poboljšanje fizičkog i psihičkog stanja. Diamond beauty salon je pravo mjesto za opuštanje. Riječ je o salonu koji predstavlja oazu ljepote, a uz sve kozmetičke usluge uvjeriti ćete se i u vrhunske rezultate tretmana za njegu i oblikovanje lica i tijela, vraćanje i očuvanje mladolikosti, poboljšanje tonusa kože i elastičnosti te podršku Vašem zdravlju i ljepoti.

Diamond Beauty Salon

Kurta Schorka 7, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 397 766

Prijatno uređeni Diamond beauty salon za njegu tijela izdvaja nekoliko vrsta masaža, egipatsku depilaciju šećernom pastom, te maderoterapiju, gdje radi djevojka profesionalni fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom u radu. Za njegu lica izdvajamo lash lift i henna obrve. Manikura, njega noktiju je također neizostavna ponuda salona.

Ono na što su ponosni je poseban kutak za profesionalno šminkanje, gdje usluge šminkanja obavlja certificirani make-up artist Naida Melić, koja je završila više akademija šminkanja u BiH i inostranstvu, te koristi proizvode najboljih svjetskih brendova.


Mušterije Diamond beauty salona ne kriju svoje zadovoljstvo pruženim uslugama, a u mjesecu decembru za sve posjetioce je spremljena jelka iznenađenja, gdje svi mogu izabrati svoju nagradu. Pripremljena je i posebna ponuda novogodišnjih paketa usluga. Salon karekterizira i brza dostupnost glavnoj gradskoj ulici, a za posjetioce je obezbijeđen besplatan parking.

Posjetite Diamond beauty salon i uvjerite se da je ovo mjesto gdje se pruža samo najbolje za Vas i Vaše tijelo. Samopouzdanje, uspješnost i privlačnost su osjećaji koji Vas prate nakon što se prepustite u ruke stručnih lica ovog salona. Vrata Diamond beauty salona su Vam uvijek otvorena, a odabir načina na koji ćete si ugoditi i pobjeći od svakodnevnice je u potpunosti na Vama.


Usluge salona:

- depilacija šećernom pastom (egipatska depilacija),

- masaže (relax masaža, aroma masaža, švedska masaža, antistres masaža, masaža stopala i glave);

- nokti (manikura, nadogradnja noktiju, izlijevanje noktiju, lakiranje, geliranje, skidanje gela);

- tretmani tijela (maderoterapija cijelog tijela, nogu ili stražnjice, stomaka ili struka, vacuum body tretmani);

- tretmani lica (spa tretman lica, lash lift, henna obrve, oblikovanje obrva);

- profesionalno šminkanje.

Kontakt: 062 397 766

Facebook:
https://www.facebook.com/Diamond_Beauty_Salon

Instagram:
https://www.instagram.com/diamond_beauty_salon1/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.