x

Dijelimo karte za hit predstavu ``Ja, mahaluša``!

IMENA DOBITNIKA: 1. Ermina Ikanović 2. Belma Mandić 3. Melissa Bešlija Šahinović  4. Dalida  Begić 5. Armin Redžić

Kultna sarajevska predstava „Ja, Mahaluša“ igra po 150. put u srijedu, 25. marta u 20 sati u Kamernom teatru 55.  Tada će se i proslaviti četvrti rođendan uspješnog „mahalanja“ na pozorišnim scenama u BiH i Regiji.  

 

Ekipa Ekskluziva.ba portala nagrađuje 5 čitatelja ulaznicom za predstavu, a sve što je potrebno jeste da odgovorite na pitanje: Ko tumači glavnu ulogu ``mahaluše``? Vaš odgovor napišite u komentar ispod članka (na portalu, ne na facebooku), a potom link nagradne igre podijelite na Vaš FB zid. 5 čitatelja koje ćemo izabrati slučajnim odabirom ćemo nagraditi kartom za ovu predstavu.

„Ja, mahaluša“ je nezamjenjiva komedija koja i poslije četiri godine igranja razgaljuje, oplemenjuje, zabavlja i obara s nogu. 

 

Bit će to prilika da oni koji nisu uspjeli pogledati ovu hit komediju do sada , a i oni koji su je gledali nekolio puta, utvrde gradivo. I vide nenadmašnu Nelu Đenisijević i neodoljivog Nenada Tešića kao i strastveni Ansambl Cabaret u svojoj zamamnoj i rasplesanoj igri na daskama koje život znače.

 

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne tačke. Ulaznice se mogu rezervirati na blagajni Kamernog teatra 55 svakim danom od 10 do 12 i od 16 do 20 sati.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.