x

haos

Dijete je pokupilo ono što ste donijele iz rijalitija: Aleksandri šalju šok poruke o kćerki (7), ona ih spustila, a umiješala se i Ljuba!

Aleksandra Subotić podijelila je sa pratiocima na Instagramu da njena kćerka doživljava vršnjačko nasilje, a uslijedili su negativni komentari.

Naime, bivša zvijezda rijalitija otkrila je da su njenoj kćerki Magdaleni (7) pokušali da ukradu telefon i bace ranac, a potom je podijelila i poruku koju je dobila na Instagramu. Naime, jedna majka napisala joj je da je Magdalena nekulturna i da psuje, pa je dodala da je to logično s obzirom da joj je majka bila u rijalitiju.

Subotićeva je odmah stala na put ovakvim komentarima, a potom se uključila i njena majka Ljuba Pantović.


"Evo zašto su nam djeca nasilna! Majke djece nasilnika uglavnom su i same nasilne i ne trude se da vaspitaju djecu nego podstiču loše u njima - ova žena je sebi dala za pravo da laže o jednoj sedmogodišnjoj djevojčici da bi odbranila nešto! Moja kćerkica ima 7 godina i ide u prvi razred, prije škole i poslije škole dodatno učl i takođe ide na dodatnu nastavu u slobodno vrijeme, ima majku koja joj je posvećena i koja poznaje svoje dijete i zna šta može da očekuje od njega!


Moje dijete je previše malo da bi psovalo i vrijeđalo i nije tako naučeno i da jeste, a nije - niko nema pravo da joj otima telefon i baca u kantu. Moje dijete ne zna šta znače te pogrdne riječi koje ste vi napisali u ovoj poruci i budete ll je uznemiravali vi ili neko od vas bićete prijavljeni policiji", napisala je Aleksandra, pa se Ljuba nadovezala:

"Gospođa nije imala vremena da vaspita djecu jer je morala da prati šta mi pričamo u Zadruzi i bavila se k...evima i slično. Sama sve reče u poruci. E, pa, fanu naš, nije ni čudo što si bagra i što podržavaš vršnjačko nasilje."

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.