x

Dijete skoro uopšte ne viđa, žena mu dozvoli kad joj dune: Andreana Čekić otvorila dušu o problemima sa oženjenim dečkom, a ovo joj je najžalije!

Andreana Čekić uplovila je u romansu sa Markom Miloševićem, pa otkrila detalje veze, a na pitanje da li je nekad u životu doživjela fizičko nasilje, odgovorila je odrično.

"Nikad nisam doživjela fizičko nasilje. Fizičko maltretiranje može da bude jednom, dvaput i mislim da će svako normalan da ode od te osobe koja je naslina, a pshičko maltretiranje može da traje i duže, duže treba da shvatiš šta je zapravo, i da to nije ljubav nego jedno ništa", rekla je pjevačica.

Pjevačica je istakla da sa sadašnjim dečkom ima sve što nije imala sa bivšim suprugom Ivanom Miladinovićem, te da je jako sretna. Potom je Andreana priznala da Marko ne viđa dijete često.


"Imam sve, ali bukvalno. On viđa dijete, jako malo, iz razloga što mu bivša žena ne dozvoljava to kada on hoće, nego kad njoj "dune", to je jako ružno. Voljela bih da to nije tako. Ona još uvijek smatra da sam ja kriva za njihov razvod, a najžalije mi je od svega što ne dozvoljava kćerki da bude u mojoj blizini. Ja volim djecu i mislim da nije u redu uskraćivati djetetu kontakt sa mnom. Teško mi je o tome da pričam. Čim žena nađe drugog onda je k*rva ili otimačica muževa, a mi smo bili nesrećni u svojim brakovima, a sklad i ljubav su nešto najljepše na svijetu", izjavila je Andreana.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.