x

Direktor Granda se švalerisao sa zadrugarkom: Otkriveni svi detalji ljetnje afere Saše Popovića i Ive Grgurić!

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović poznat je po tome da je slab na žensku ljepotu. Ipak, niko nije slutio da će Popović baciti oko na hrvatsku starletu i aktuelnu učesnicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, ali kako saznajemo, prošlog ljeta kontroverzna djevojka je uspjela da osvoji medijskog maga.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je direktor "Grand produkcije" Saša Popović (65) u društvu atraktivne zadrugarke Ive Grgurić (26). Zadrugarka je prošlo ljeto provela uživajući u čarima Opatije, gdje je nastala zajednička fotografija sa Popovićem. Poznato je da Saša već godinama ljetuje na ovoj destinaciji, te ne čudi da su im se putevi ukrstili.

Kontaktirali smo sa Ivinim prijateljem M. P., koji nam je otkrio kako su se Iva i Saša upoznali, kao i da su stupili u kratkotrajnu ljetnju šemu.


- Iva je bila u Opatiji, gdje je radila. Ona je prema svim gostima klubova i kafića bila ljubazna, a, naravno, dolazilo je dosta poznatih faca. Kada je Saša došao, Ivu je oduševilo to koliko je prijatan i neposredan iako je vlasnik imperije. Upoznali su se na ručku, došao je bez supruge Suzane. Kako joj je non-stop u prolazu nešto dobacivao, na kraju ju je pozvao da sjedne sa njim i da mu pravi društvo. Pričali su, Iva mu je rekla da bi voljela da se pojavi na televiziji i onda su se uveče vidjeli, zvao ju je, ostatak vam je jasan - rekao je M. P.

- Nije to bila ne znam kakva romansa, samo su se nekoliko puta videli, on se Ivi svidio jer je markantan i uspješan muškarac, ona voli takve. Poslije više nije ni svraćao u taj restoran - kaže Ivin prijatelj i ističe da Saša nije obećavao Ivi nikakvu karijeru, već da su imali samo prijatno druženje i kratku šemu.


U prilog navodima Grgurićkinog druga govori i fotografija koja je postala viralna. Saša i Iva poziraju sa širokim osmijehom na licu, a brojni komentari na društvenim mrežama govore da je mišljenje javnosti da je među njima bilo nečega. "Saša Popović ne voli piletinu, jel", "Sve je jasno, fotografija govori više od milion riječi", samo su neki od komentara fanova "Zadruge".

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem kako bismo provjerili ove navode, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.