x

SAVREMENA I MODERNA SHVATANJA

Djecu bih odgajala po vjeri oca: Zorannah odgovorila da li bi promijenila vjeru, a tek šta je rekla o djeci!

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, svojim fanovima često u video blogu odgovara na pitanja najčešće vezana sa modom, kozmetikom i lajfstajlom, u posljednjem je šokirala stavom kad je u pitanju promjena vjere zbog ljubavi.

- Ja vjeru ne bih promijenila. Da li bih bila u zajednici ili imala djecu sa nekim ko je druge vjere? Da. To ne bi trebalo da bude problem 2021. godine. Voli svoje, poštuj tuđe. U takvim zajednicama se slavi sve i ne vidim zašto bi to bio problem. Ne mislim da treba da promijenim vjeru da bi zajednica sa muškarcem druge vjeroispovijesti uspjela. Djecu bih odgajala po vjeri oca. Sve praznike bi slavili, ali bi oni bili ono što im je otac. Kao što uzimaju njegovo prezime, onda treba da uzmu i vjeru. Ili bih pustila da sami odluče.


Zoranu pratioci često pitaju o braku i djeci, ali najviše ih je zanimalo da li ona osjeća pritisak da treba da se udaje i dobije dijete.

- Ne osjećam pritisak. Ne znam zašto su svi u fazonu - moraš do tridesete da se udaš i da rodiš dijete. Moraš ovo, moraš ono. Ja ne moram ništa! Ja ne moram uopšte da imam dijete, ako ne želim. Ne moram da se udajem, ako ne želim. To je samo moja stvar. Kada upoznaš osobu sa kojom želiš da imaš dijete, onda želiš da to dete bude kao ta osoba, a ne da budeš bijesna na to dijete. Niko ne treba ništa da radi zbog drugih ljudi. Ako želite brak i dijete, i ako mislite da će vas to usrećiti, onda uradite to. Ali, ako to radite samo da zadovoljite neke standarde, onda ne. Mene je moja majka rodila sa 35, a udala se sa 34.


Imam drugaricu koja je 83. godište. Zabavlja se sa momkom, zajedno su dvije godine. Dijete im nije u fokusu. Imam i drugarice koje su u braku pet-šest godina i dalje nemaju djecu. Ne treba požurivati zbog drugih ljudi jer to je vaš život. Vi se budite sa tim čovjekom i to je nešto sa čime vi treba da budete srećni i niko drugi - zaključuje Zorana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.