x

Djevojčica iz Živinica koja je jučer nestala sama se vratila kući!

Trinaestogodišnja Ajiša Mazić iz Živinica za kojom je od jučer trajala potraga sama se vratila kući, zvanično je potvrđeno za Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je potvrdila ovu informaciju, kazavši da se 13-godišnja djevojčica sama vratila kući.

Njen povratak kući se dogodio u večernjim satima, a više detalja o tome gdje se djevojčica nalazila za sada nije poznato.


Podsjećamo, Ajiša Mazić jučer je brata otpratila u školu i od tada joj se izgubio svaki trag, a slučaj su policiji prijavili članovi njene porodice.

Inače, u protekla dva mjeseca ovo je treći nestanak djevojčice koji je prijavljen policiji. Prvenstveno 2. jula ove godine se od kuće udaljila 15-godišnja Larisa Nukić iz Lukavca, potom je isto učinila 17-godišnja Sara Zubčević iz Tuzle 31. augusta, a naposlijetku i 13-godišnja Ajiša Mazić iz Živinica. Sve djevojčice su na kraju vraćene svojim kućama.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.