x

Djevojčica otkrila kako ju je Malčanski berberin oteo: Monika do detalja ispričala kroz kakav je pakao prošla!

Monika Karimanović saslušana je tokom noći u niškom Kliničkom centru, a kako se saznaje, ona je tužiocima ispričala sve što joj se dogodilo.

- Rekla je da joj se Ninoslav lažno predstavio kada joj je prišao i tako je prevario da pođe sa njim. Ispričala je sve što joj je radio u prethodnih deset dana - kaže izvor iz istrage.

Monika je do detalja ispričala kroz kakvu je agoniju prošla.

- Mnogo je mučena i zlostavljana svih ovih deset dana. Sada je psihički i fizički u dobrom stanju - kaže izvor.

Informaciju da je djevojčica obavila razgovor sa nadležnim organima potvrdila je i državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković. Ona je dodala da je djevojčica dobrovoljno pristala da se sa njom obavi razgovor u prisustvu tužioca i predstavnika Centra za socijalni rad.


Državna sekretarka opisala je da je u trenutku kada su policijski službenici ušli u kuću pronašli Moniku na krevetu.

"Ona je bila svjesna, komunikativna, ali vidno uplašena. On je vjerovatno pobjegao kada je čuo pripadnike policije. Kada su policajci ušli u kuću, Monika im je rekla molim vas nemojte da me povrijedite, nemojte da me tučete, što znači da je on sve vrijeme manipulisao tim jadnim djetetom. Ona je dobrovoljno pristala da se sa njom obavi razgovor u prisustvu tužioca i predstavnika Centra za socijalni rad. Ne mogu više pričati o detaljima, ali jedno jeste sigurno da je bila mučena i zlostavljena sve vrijeme", rekla je Popović Ivković. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.