x

Djevojka je spavala u drugoj sobi dok sam imao se.s sa njenom majkom: Izgledaju kao sestre, ima 42 godine, a zbog jedne stvari sam se navukao!

Mladića je zavela nesuđena tašta na proslavi svog rođendana i on nije mogao da odoli iskušenju, već je sa njom imao strastveni se.s dok je djevojka spavala.

"Već mjesec dana imam se.s s majkom svoje djevojke. Znam da ne bih smio, ali previše mi se sviđa da bih odustao. Moja djevojka je predivna, slatka i plava i zajedno smo šest mjeseci. Njena mama je razvedena i već je nekoliko mjeseci u Škotskoj, gdje pomaže svojoj starijoj kćerki oko bebe, tako da sam je upoznao tek nedavno za njen rođendan. Djevojka joj je priredila iznenađenje kod kuće. Bilo je to fantastično popodne i svi su se složili da je bila jedna od boljih zabava ikad", počeo je mladić.


"Njena mama je izgledala zanosno u majici sa spuštenim ramenima i kratkoj suknji. Moja djevojka ima 22, a mama 42, ali izgledaju kao sestre. Meni su 24 godine. Žena je sve vrijeme flertovala sa mnom i govorila svima kako je njena kćerka sretnica što ima takvog frajera za dečka. Kad god bih joj uhvatio pogled, gledala je u mene i smješkala mi se, pa mi je poslala poljubac. Moja djevojka ima svoj stan, ali tada smo prespavali kod njene mame. Kada je moja djevojka otišla u krevet, njena majka i ja smo ostali da razgovaramo s njenom tetkom, koja je potom otišla, a nas dvoje smo ostali sami. Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sjela mi u krilo, pa je počela da se igra s mojom kosom. Bila je toliko se.si. Napalio sam se i počeli smo da se ljubimo, a poslije smo imali i se.s. Kakva je to noć bila! Sada mi ona šalje poruke svaki dan i nalazimo se kad god moja djevojka radi kasne smjene", rekao je on.


"Nijedno od nas ne želi da povrijedi djevojku, ali mi samo želimo da nastavimo da imamo se.s. Ona kaže da sam najbolji ljubavnik kog je imala, a ja moram priznati da me ona jako pali i volim da osjetim njenu prisutnost.

Stručnjak je odgovorio na njegovu ispovijest:

Samo je pitanje vremena kada će tvoja djevojka saznati i to će je uništiti. Dvoje ljudi u koje bi trebalo da ima najviše povjerenja prave od nje budalu. Njena mama je tek postala baka i možda joj samo treba vremena da se privikne na tu novu ulogu, a dotad želi da se podsjeti da još izgleda mlado i poželjno. Male su šanse da vas dvoje imate budućnost, bez obzira na to koliko vam je se.s dobar. Pokaži malo zrelosti i okončaj to prije no što se dogodi katastrofa. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.