x

Djevojka s Downovim sindromom postala Guccijev model!

Nako što su se fotografije Ellie Goldstein početkom ovog mjeseca pojavile u italijanskom Vogueu, za nju se zainteresirao i Gucci. Ona je tako postala prvi model s Downovim sindromom ovog modnog brenda.

Kada je Gucci objavio Elliene fotografije na Instagram profilu, ubrzo je dobila više od 800.000 lajkova. Naime, Gucci ju je angažirao za reklamnu kompaniju za maskaru.

Njena mama Yvonne kazala je kako je jako ponosna na svoju kćerku koja je od 2017. godine član agencije Zebedee Management koja predstavlja modele s invaliditetom.


"Ona je uvijek voljela biti u centru pažnje i pred kamerom, tako da je prilično samouvjerena i rado sluša upute", kazala je Yvonne.

Ellie trenutno pohađa umjetnički kurs na koledžu u Redbridgeu.

"Zaista sam uživala biti model i svidjelo mi se nositi Guccijevu haljinu. Ponosna sam na fotografije i voljela bih postati poznata. Radujem se i saradnji s drugim brendovima", kazala je Ellie.


Kako kaže njena mama, Ellie je od pete godine pohađala časove glume i plesa. Oni koji je poznaju kažu da je predivna osoba te da je vrlo profesionalna i donosi radost u svaku prostoriju.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.