x

našao djevojku

Djevojke lude za njim, ali njegovo srce ukrala je ona: Sin Dragane Mirković šokirao je pjevačicu svojom iznenadnom odlukom!

Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić našao je djevojku u koju se mnogo zaljubio. Pjevačica je navodno zabrinuta jer Marko želi da se preseli.

Djeca Dragane Mirković često izazivaju interesovanje javnosti. Dok se u posljednje vrijeme mnogo pisalo o njenoj mezimici Manueli, ovog puta u žiži interesovanja je pjevačicin sin Marko Bijelić.

Naime, Marko je u Beogradu našao djevojku u koju se mnogo zaljubio, te zbog nje želi da napusti svoj dom, odnosno da se preseli iz Austrije. Marko se ranije nikada nije odvajao od svoje porodice, te je pjevačica našla razlog za brigu.


“Marko se mnogo zaljubio. Bio je sa djevojkom prvo na moru u Hrvatskoj, a onda su otišli zajedno u Budvu. Kada je Dragani poslao poruku da se neće vraćati u Beč ona je doživjela veliki šok. Marko joj je napisao da ostaje na moru do kraja avgusta, a onda će naći stan u Beogradu gdje će biti neko vrijeme. Gaga se odmah uplašila da nije možda našao neko loše društvo, a onda joj je sin objasnio da je sve to zbog nove djevojke sa kojom mu je mnogo lijepo. Tada joj je pao kamen sa srca”, tvrdi izvor i dodaje:


“Dragana još nije upoznala njegovu djevojku, pa je zamolila Marka da se što prije vide svi zajedno i on joj je to obećao. Ovih dana treba da se sastanu u Beogradu, a Gaga je već saznala da se njena potencijalna snajka zove Anastasija i da je iz dobre kuće. I ona je završila fakultet kao i Marko, ali se još nije zaposlila. Treba razumjeti i Draganu, ona zna da je njen sin dobra prilika jer potiče iz bogate porodice i da ga djevojke jure i zbog toga, a ne samo zbog ljepote”, navodi “Paparazzo”.

Inače, Marko je osvojio mnoga srca svojim izgledom. Djevojke su naprosto odlijepile za njim. Ipak, Markovo srce je ukradeno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Stil Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.