x

komšije nakon hapšenja

Dobar je čovjek, ali ima psihičkih problema! Komšije Gagija Đoganija progovorile bez dlake na jeziku: Borio se sa demonima!

Prije nekoliko mjeseci Gagi Đogani je izdao stan na Vidikovcu gdje je živio proteklih godina, a komšije ga pamte kao divnog i nasmijanog.

"Stalno je tu šetao psa, svaki dan i veče smo ga viđali. Bio je jako prijatan i druželjubiv, ali ga od kada je izašao iz "Zadruge" nismo viđali, jer se odselio", rekla je gospođa koja radi na jednoj tezgi neposredno pored stare Gagijeve zgrade, dok je žena koja stanuje u njegovom bivšem stanu takođe potvrdila istu priču.


"Uselila sam se u taj stan kad je on ušao u rijaliti, iznajmila sam ga preko njegove sestre. Iskreno, ne znam šta bih vam rekla o tim lošim vijestima, jer su oni svi toliko divna porodica, tako se drže zajedno da je to baš za pohvalu. Takođe za Gagija stvarno nemam šta loše da kažem, on je jako dobar čovjek! Konobar iz obližnjeg kafića takođe je potvrdio da je Gagi uvijek bio povučen, ali da je nerijetko ćaskao sa njim dok je sjedio u kafiću. Kako sam tvrdi, djelovao je kao da nosi mnoge brige na plećima.


"Ma on je sav onako nasmijan i druželjubiv, ali zapravo kad uđete sa njim u neku dužu priču, shvatite da nije sav svoj. Stalno je kuburio sa novcem i djelovalo je da ga nešto mnogo tišti, borio se sa nekim svojim demonima", započinje konobar te nastavlja:

"Jednom prilikom mi je ispričao da mu je dosta toga što živi od danas do sutra i da bi volio konačno da stvori neke pare i otpočne neki biznis i tako se riješi problema. Mislim da je baš iz tog razloga ušao u rijaliti, to mu je bio odličan kapital, ali ne znam zašto je opet upao u probleme. Očigledno da ima psihičkih problema koji mu ne daju da ide naprijed, već ga samo vraćaju u ružnu prošlost. Prije nego što je ušao u ,Zadrugu", Đogani je uveliko kuburio sa finansijama, pa ga je po izlasku sačekala gomila neplaćenih računa".


"Sigurno će mu isključiti struju jer, kao što možete vidjeti, ovdje ima najviše računa iz ,,Elektrodistribucije"i,,Infostana" On, inače, nije bio platežno sposoban da obaveze izmiruje na vrijeme", otkrio je tada jedan od komšija.

Tada se takođe pričalo i da mu kćerka Luna i brat Đole pomažu finansijski. Izgleda da je nakon osvojenog novca u "Zadruzi 3" Gagi uspio da isplati neke dugove, ali ga je to navelo da se preseli iz starog kraja. Zasad nije poznato gdje se denser preselio, a od kada je zbog posjedovanja k.kaina došao u epicentar interesovanja medija, potpuno se povukao i nigdje ne izlazi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.