x

DOBILA SI LOVU, ALI IZGUBILA PODRŠKU: Osman Karić je bio Lunina najveća podrška, a sada je čuo da ulazi u Zadrugu 2 i oglasio se žestokom porukom!

Luna Đogani je prošle noći bila gošća u emisiji "Narod pita" gdje je potvrdila da će učestvovati u Zadruzi 2 koja bi uskoro trebala da počne.

Đoganijeva je ovim potezom iznenadila mnoge, a onda su krenule priče da je blogerka za to navodno dobila pozamašnu sumu novca.

Međutim, njenim fanovima se nikako nije svidjelo to što ponovo ulazi u rijaliti pa su je žestoko iskritikovali, a onda se oglasio i Osman Karić, otac Stefana Karića za kojeg se svojevremeno pričalo da je u navodnoj vezi sa Kijom Kockar.

- Razočarenje čisto ono, ako pitate mene, ljudi je gazili nikad mazili, pazili, sve najgore joj o majci pričali, oca samo što nisu tukli za uši vuklio, nazivali je budalom, ku*avom, do duše imala je ona svoj stav, dok joj ne ponudiše pravu stvar , dok joj nisu ponudili cifru od devet brojeva... Lova vrti gdje Luna prvo neće, pa sve svoje zbog para baca u smeće. P.S. reče jednom za Kiju da sve radi zbog para, a evo nje stiže kod novih zadrugara. Moja borba uzalud biješe, jer će ovdje kese da se driješe. Pozdrav Luni, nek ti je sa srećom i lovom većom. Dobila si lovu, ali izgubila podršku - napisao je Osman na svom Instagram profilu.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.