x

dobro unovčila

Dobro će unovčiti preljubu i razvod: Dalila u Zadrugu 6 ulazi za 150.000 eura, evo kako je reagovala kad su Huso i Emina dobili poziv!

Dalila Dragojević useliće se u Bijelu kuću početkom septembra, a za učešće u najgledanijem rijalitiju obezbijedila je sebi pozamašnu svotu novca. Naime, kako izvor blizak produkciji otkriva, Dalila je potpisala ugovor vrijedan 150.000 eura.

Izvor je otkrio kakav će biti Dalilin honorar u narednoj sezoni „Zadruge”:

– Dalila ovog puta ide na pobjedu u „Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, riješila je da to iskoristi – navodi izvor.


– Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne umije da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija – dodaje izvor i konačno otkriva o kojoj se cifri radi.

– Dalila je svjesna činjenice da će vrlo vjerovatno u „Zadrugu 6” ući i njen bivši dečko Filip Car, koji je trenutno u pregovorima sa čelnicima ružičaste televizije, pa je stoga tražila da dobije honorar od 150.000 eura. Zna i sama da ako uđe i Filip, da će njihove svađe biti gotovo svakodnevne, te je riješila da skupo naplati sve ono kroz šta će proći.


Takođe Dalila je mislila na sve. U „Zadruzi 5” je imala toliko mnogo kazni koje je morala da plati, tako da je na njih mislila i kada je predložila sumu od 150.000 eura. Izvor takođe otkriva da su za „Zadrugu 6” pozive dobili i Dalilini roditelji:

– Poziv za „Zadrugu” su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić, na šta je Dalila umalo dobila nervni slom kada je čula. Ona se striktno protivi tome da bilo ko od njenih roditelja uđe u „Zadrugu”, jer vjerovatno onda ne bi smjela da radi sve što je radila do sada. Huso se i dalje predomišlja, a Emina je u startu odustala jer želi da ispuni želje svoje kćerke. Dalila joj je takođe zabranila da se oglašava za medije i da daje bilo kakve komentare na društvenim mrežama dok je ona u „Zadruzi 6”.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.