x

Dobro unovčili porodičnu dramu i histeriju: Luna i Anabela zaradile 250.000 eura, Gagi 80.000 eura, a evo kako je prošao Miljković!

Mjesecima se u rijalitiju "Zadruga 3 odvija prava porodična havarija,i dok region prati sve nervne slomove zadrugara, oni od toga inkasiraju pozamašnu svotu novca - zarađenu na ličnoj drami.

Među glavnim akterima i mlada Luna Đogani, koja je more suza prolila što zbog roditelja što zbog dečka. Nije se borila glavnu nagradu, ali se šuška da je njen honorar za četiri mjeseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 eura. Kad se tome pridoda 40.000 eura i automobil vrijedan 19.000 eura koje je dobila u prvoi sezoni "Zadruge", kao i 170.000 eura i pobjeda u drugoj "Zadruzi", suma uopšte nije mala. Od toga je pazarila stan u prestižnom dijelu Beograda i ulagala u pjevačku karijeru, ali spekulisalo se da je ipak ušla u dugove.


Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija, za to dobila honorar od 150.000 eura. Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema.

Sa druge strane, Gagi Đogani je dogovorio da uzme nešto manje novca od kćerke i bivše supruge. Kako se piše, on zarađuje 2.000 eura nedjeljno, te će iz "Zadruge 3" izaći bogatiji za oko 80.000 eura honorara.


Lunin dečko Marko Miljković u “Zadrugu 3" ušao je navodno za honorar od 50.000 eura, te je i on dobio priliku da se lijepo ogrebe od rijalitija. Spekulisalo se o honoraru ostalih rijaliti igrača, a Marko Janjušević Janjuš mnoge je ostavio u čudu navodima o sumi koju on zarađuje.

"Honorar bih dao samo da čujem kćerku, 5.000 eura samo za par minuta", rekao je Janjušević, koji bi u džepu mogao da ima 200.000 eura. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.