x

Dok cijeli svijet bruji o Hari i Megan, šta rade nasljednici srpske krune? Princ Aleksandar živi sa dečkom!

Dok se cijeli svijet bavi time kako i zašto je britanski princ Hari sa suprugom Megan odlučio da napusti kraljevske dužnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kurir se pozabavio životima sinova princa Aleksandra Karađorđevića.

Od momenta kada su britanski princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da napuste kraljevske dužnosti i da odsad žive slobodno, ta vijest ne prestaje da bude najvažnija skoro u cijelom svijetu. Dokle je u međuvremenu sve daleko otišlo, govori i podatak da su mediji smislili čak i naziv megzit (nastao od riječi Megan i izlaz), pod kojim se objavljuju sve informacije u vezi sa njima dvoma.

Izuzetak nije ni Srbija, jer se i ovdašnja javnost dosta interesuje o životu mladog britanskog para i pomno se prati svaka vijest o njima. Ni približno slična situacije nije kada je riječ o srpskim prinčevima, Petrom, Aleksandrom i Filipom Karađorđevićem, sinovima princa Aleksandra Karađorđevića, koji takođe imaju vrlo zanimljive životne puteve, ali se o tome malo zna. Zato smo riješili da domaću javnost detaljnije upoznamo sa ovim članovima kraljevske dinastije, koji, poput Harija, imaju slobodnija shvatanja od onih koje nameće njihova plemićka titula.


Ovim povodom mladim prinčevima uputili smo pitanja, ali odgovori do zaključenja broja nisu stigli, piše Kurir.

Filip A. Karađorđević

OŽENJEN KĆERKOM CILETA MARINKOVIĆA

Princ Filip Karađorđević je blizanac princa Aleksandra, ali se potpuno razlikuje od njega. Dosad se nikada u javnosti ništa loše o njemu nije čulo, naprotiv. Filip je završio humanističke nauke na prestižnom engleskom univerzitetu, govori tri jezika, a prije dvije i po godine oženio se djevojkom Danicom, kćerkom slikara Milana Cileta Marinkovića, s kojom je u februaru 2018. dobio sina Stefana.

- Filip je, za razliku od svoja dva brata, najviše vezan za Srbiju i često dolazi tu. U Londonu radi, tamo se i školovao, ali želja mu je da s porodicom jednog dana dođe da živi u svojoj zemlji. Često odlazi i u Španiju kod majke, princeze Marije de Glorije, koja tamo živi već godinama.


Petar A. Karađorđević

PRIJESTOLONASLJEDNIK SLOBODAN

Najstariji sin Aleksandra II Karađorđevića Petar Karađorđević trenutni je princ nasljednik. Rođen je u Americi 1980. godine, ali je veći dio života proveo u Londonu, gdje i sada živi i bavi se dizajnom. Ovo su zvanični, svima dostupni podaci o Petru, ali smo se mi o njemu raspitali i kod drugih izvora, dobro upućenih u dešavanja na Bijelom dvoru.

- Petar je od malih nogu bio posvećen umjetnosti, što je dosta uticalo na njegov razvoj. Iako odaje uticaj povučenog mladića, zapravo nije takav. Zato je svima nama koji ga poznajemo bilo veliko iznenađenje kada su se u tabloidima pojavile njegove fotografije na kojima se vidi kako bludniči s nepoznatom djevojkom. To je, svakako, izazvalo veliki skandal na dvoru. Znam da je donedavno imao djevojku, ali da su raskinuli. Dakle, sada je slobodan - kaže naš sagovornik.


Aleksandar A. Karađorđević

MOMKU DŽASTINU POSVETIO TETOVAŽU, BIO U VEZI S KUSTINOM KĆERKOM

O Aleksandru A. Karađorđeviću (1982) saznali smo mnogo više detalja. Poslije skandaloznih slika koje je sam postavljao na društvene mreže, o čemu smo i mi pisali svojevremeno, princ je nastavio da živi slobodnim duhom. Ne obazire se previše na ono što se o njemu piše u srpskim medijima. Već neko vrijeme je u Americi, gdje živi sa nevjenčanim suprugom Džastinom.

- On je zasluženo dobio titulu problematičnog momka. Cijela Srbija je bila zgrožena kad su se pojavile fotografije na kojima se ljubi s momkom, pije alkohol, pozira s perikama, simulira s.ks, grize djevojku za zadnjicu. Ali na njega niko ne može da utiče, iako je bilo pokušaja.


Jedno vrijeme je živio u Nikaragvi, ali onda je otišao u Ameriku, gdje je otvorio restoran, pa je taj biznis propao. Sada radi kao instruktor surfovanja, veoma je zaljubljen u svog dečka Džastina, kojem je posvetio i tetovažu srca na grudima - priča naš sagovornik.

O Aleksandru se pisalo u srpskim medijima i dok je bio u vezi s Dunjom Kusturicom, kćerkom slavnog Emira Kusturice. Njihova ljubav potrajala je oko pola godine i završila se neslavno, upravo zbog toga što su tabloidi objavili prinčeve sporne fotke, pa je Kustina naslednica tada rešila da ga ostavi.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.