x

Dok je Edisu ljubavnica preča od rođene djece, Zilha im se potpuno posvetila: Zbog ovog joj se divi cijeli region! (FOTO)

Dok se Edis Fetić ne odvaja od svoje ljubavnice Dragane Mitar njegova supruga Zilha Karišik vrijeme provodi sa njihovo troje djece.

Lijepe trenutke sa svojom djecom Zilha s vremena na vrijeme dijeli sa svojim prijateljima na Instagramu.

Zilha je riješila da sebi da malo oduška i nakratko se skloni iz Novog Pazara, te je svoje mališane odvela na Zlatibor, gdje provode kvalitetno vrijeme.


Naime, na snimku koji je objavila njen sin se pohvalio da je u zabavnom parku osvojio čak četiri plišane igračke, koje ipak nije želio da zadrži za sebe.

"Osvojio sam četiri igračke, prvo ovu crvenu, pa ovu rozu i ljubičastu... I to ću sve njima da dam", rekao je dječak, koji je potom iznenadio sestre, zbog čega je Zilha bila ponosna.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovo je stvarno svjedočanstvo liječnika iz čarolije koji mi je pomogao vratiti mog zaručnika, koji je mene i djecu napustio 7 mjeseci. izgubio sam svaku nadu u to da se moj zaručnik ponovno vratio kući. ako prolazite kroz teško razdoblje u braku ili vezi ili želite vratiti svog bivšeg ljubavnika, kontaktirajte ga na [email protected] ili whatsapp +2348147766277