x

TRAGEDIJA NA CETINJU

Dok je umirala Nataša mužu javila da su im ub.jena oba sina: Suprug je odmah pozvao monstruma, a evo šta mu je Borilović rekao!

Iz sata u sat isplivavaju novi detalji stravičnog zločina čiji je akter Vuk Borilović (34) likvidirao deset sugrađana na Cetinju, među kojima i dvoje djece, prije nego što je ub.jen.

Kako se saznaje, medicinska sestra u Opštoj bolnici "Danilo I" na Cetinju Nataša Pajović Martinović, koja je ub.jena tokom  pira Borilovića, proke nego što je podlegla povredama uspjela je da telefonom pozove supruga Miloša Martinovića i saopšti mu da su im ub.jena oba sina...


Zatečen ovom jezivom viješću Miloš je pozvao Borilovića, svog stanodavca.

"Pobio sam i tvoju i moju familiju", odgovorio mu je Borilović naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva redenika municije krenuo u kuće svojih komšija ub.jajući ih bez milosti...


Prema prvi, podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živjeli Martinovići. Kod kuće su bila samo djeca i njihova majka.

Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najprije u djecu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mjesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.