x

posveta janjušu?

Dok zadrugari iščekuju njen dolazak, Maja Marinković se oglasila brutalnim riječima!

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon teškog perioda, ponovo je spremna da se vrati na javnu scenu, sa novim silikonima.

Bivša zadrugarka Maja Marinković našla se u žiži javnosti nakon što je njena rijaliti drugarica Stanija Dobrojević javno otkrila da je bila trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a da je zbog okolnosti, morala da ab.rtira. Stanija je ispričala i da je Janjuš poslao Maji novac kako bi obavila ab.rtus, zbog čega je njoj bilo izuzetno teško.


Maja se potom povukla iz javnosti i nije se oglašavala na tu temu, jer je morala da ide na plastičnu operaciju kako bi ponovo povećala grudi. Međutim, kako je vrijeme prošlo, Maja je jednim potezom ponovo izazvala haos na društvenim mrežama.


Naime, Marinkovićeva je na Instagramu podijelila fotografiju uz vrlo zanimljiv natpis u kom se pronašla, a mnogi su pomislili da je poruku uputila nikome drugom nego Janjušu. 

- Mnogima je teško da me gledaju, ja im samo namignem s osmijehom. Da znaju da znam - postavila je Maja Marinković, koja bi prema pisanju medija ubrzo trebala da se pridruži zadrugarima na imanju u Šimanovcima. 

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.