x

projekat održan u zemljama regiona

Đoković realizovao projekat u regionu: Nabrojane sve zemlje, ali ne i BiH, već navedeno bh. entitet Republika Srpska!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u posljednjim mjesecima realizovao je projekt "Putem šampiona" u zemljama regiona.

Đoković je u ovoj godini realizovao projekt "Putem šampiona" kojim je podržao mlade tenisere u razvoju. Tim povodom čas tenisa održan je i u našoj zemlji, a najmlađi iz Banje Luke imali su priliku da uče od najboljeg.

Ipak, Đokovićev tim je nabrojao sve zemlje u kojima su bili, ali ne i Bosnu i Hercegovinu, već bh. entitet RS. Đoković je objavu fondacije podijelio i na svom profilu. 


"Sport ne poznaje granice. Tokom prethodnih mjeseci, naša Fondacija je u duhu programa 'Putem šampiona' održala javni čas tenisa za najmlađe tenisere i donirala je vodećim klubovima u Srbiji i regionu teniske loptice u okviru kampanje koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima", poručio je Đokovićeva fondacija na svom Facebook nalogu i dodaje se:


"Loptice su pronašle svoj put do Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Neizmjerno smo sretni što smo na ovaj način zbližili djecu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života".

.

ž

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.