x

bogato

Đokovići samo za muziku dali 65.000 eura: Najveće zvijezde na svadbi Noletovog brata, treštalo u Crnoj Gori, a ona je bila iznenađenje!

Porodica Đoković drugi dan raskošne proslave vjenčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nastavila je na plaži u Crnoj Gori u okviru rizorta u kome su odsjeli.

Kao što je poznato, intimnom vjenčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su samo najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja, dok su u Crnoj Gori napravili veliko slavlje, a potom i žurku na plaži.


Mladenci su sve vrijeme bili veseli i nisu skidali osmijeh sa lica, međutim, najveseliji među prisutnima bio je definitivno Novak Đoković.

Zvanice je zabavljalo više pjevača i to: Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, kao i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra.


Đokovići su za njihov angažman izdvojili čak 65.000 eura, imajući u vidu honorare tih pjevača. Tako je Prijovićka zaradila 12.000 eura, Milica Pavlović, Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 eura, Saša Kovačević čak 15.000 eura, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić - 8.000 eura.


Inače, gosti su dijelile fotografije sa svadbe Đokovića. Na jednoj od fotografija može se vidjeti kako je teniser pao u trans kada je Sofronijević razvukao harmoniku, te su obojica kleknula na koljena.

Novak je sve vrijeme pjevao, a u jednom trenutku raskopčao je, a potom i skinuo košulju. I Novakov otac Srđan Đoković takođe je pokazao koliki je veseljak, pa se uz nekoliko pjesama popeo na sto i igrao sa ostalim gostima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.