x

Doktor Đoganijevih otkriva: Luna neće moći da ima djecu, pet puta se čistila i sve krije od Marka!

Luna Đogani krije užasnu istinu od Marka Miljkovića - da ne može da bude majka, jer je već imala pet abortusa za svoje 24 godine.

Ekipa Rijalitija došla je do doktora kod koga je odlazila Anabelina i Gagijeva kćerka tokom svih neželjenih trudnoća koje je imala, a onda i usljed svih komplikacija koje su se tada javljale. Nakon petog abortusa, koji je imala prije izvjesnog vremena, on joj je saopštio bolnu istinu, da, nažalost, neće moći da ima nasljednike. Tada je htjela da se ubije, otud stalni nervni slomovi i tolika nesigurnost u partnera. Iako on ne zna, blogerka je sigurna da će je šutnuti kada bude saznao.


- Luna je djevojka koja je nesretna na svim poljima i nije ni čudo što se onako ponaša. Nju izjeda činjenica da je uništila život tako mlada. Ona je, vjerovali ili ne, prvi put imala abortus kada je još bila maloljetna. Imala je svega 17 godina. Tada je bila prepuštena sebi. Majka je bila u Bosni kod tadašnjeg muža Andreja Atijasa, otac Gagi je imao probleme sa n.rkoticima, a Luna je oslonac pronašla u jednom dečku. Mislila je da će se vjenčati, ali to se nije desilo. Napravio joj je dijete i šutnuo je kao krpu na ulicu. Morala je sve da kaže majci i ona umalo nije poludjela tada. Odmah je zakazala kiretažu. Luna je plakala kao kiša, željela je bebu. "Moja prva beba je završila u smeću, to je gola istina. Moj plod je isisan iz mene i bačen da trune. Nikada to sebi neću oprostiti, doktore, nikada", jadala mi se ona tada - počinje priču doktor koji je godinama bio u timu ljekara-stručnjaka jedne klinike u koju su Đoganijevi porodično dolazili da se liječe, pa nastavlja:


- Iako se činilo da je nešto naučila, Luna je ponovo zatrudnila, pa onda i treći i četvrti put. Peti put to je bilo baš nedavno. Zaglavila je sa Gastozom. I ona sama je osjećala da će nakon petog abortusa da se desi nešto strašno. Tada je plakala kao nikada do sada. Bila je crna kao crn oblak, kao da ide u smrt. "Bog me kažnjava, meni djeca nisu suđena. Ovo je peta beba koju ubijam. Ovo je kazna od boga. Ja sam prokleta djevojka. Osjećam da nikada neću moći da budem mama. Osjećam da me nebo opominje da sam grešna." Zaista je bilo tako. Peti abortus prošao je jako loše. Mnogo komplikacija, izgubila je dosta krvi, jednostavno nije išlo. Imala je često abortuse za kratak vremenski period, što je ogroman atak na matericu, koja nije stigla da se regeneriše. Da ne pričam koliko je lijekova pila u međuvremenu i koliko je stresa imala. Bilo je neminovno da sve jednog dana pukne i odrazi se na zdravlje.


Osoba od povjerenja i neko ko je odlično upućen u detalje zdravlja Đoganijeve dalje otkriva:

- Luna je teško podnijela činjenicu da je peti abortus bila njena posljednja trudnoća i posljednja šansa da se ostvari kao majka. Bila je na lijekovima, sve je propalo tog momenta. Nije imala snage da ide da pjeva, da radi. Četiri zida su bila njena narednih dana. Znala je da nema budućnosti ni sa Markom, koga toliko voli. Pričala je da je saopštenje nas doktora bila njena smrtna kazna. "Marko želi bebu, želi djecu, želi petoro djece. Šta će mu sakata žena pored toliko zdravih djevojaka. Ja sam uništila sebe. Zapečatila sam svoj već ionako jadan život. Marko će da me šutne čim sazna da sam prazna, da ne mogu da mu podarim nasljednike. Ćutaću da bih ga imala pored sebe, ali kada bude saznao, tu je kraj mog života. Neću imati razloga da živim", rekla mi je Luna kroz suze. Pokušao sam da joj objasnim da nije jedina djevojka koja ima takav problem, ali nije djelovalo. Zato se ona onako ponaša. Lomi, vrišti, moli Marka za pažnju. Zna da je će svemu doći kraj čim sazna da je imala pet abortusa i da ne može da rodi dijete - završava izvor Rijalitija.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.