x

godišnjica smrti

Doktore za vožnju, ne zaboravljamo te: Alden Salispahić (25) živi u srcima svih koji su ga poznavali! (Video)

11. oktobar je tužan za sve prijatelje, naročito porodicu tragično stradalog Aldena Salispahića (25). "Doktor za vožnju", kako je još bio poznat, upravo na ovaj dan je izgubio život na motociklu. Alden je stradao u saobraćajnoj nesreći na Ilidži  kobnog 11. oktobra 2018. godine, a veliki broj njegovih prijatelja, na čelu sa porodicom, okupio se na ovaj dan i poslao jasnu poruku da on i dalje živi u njihovim srcima i da nikada neće biti zaboravljen. 


Alden Salispahić je za života imao veliki broj prijatelja, koji ga i dalje ne zaboravljaju. Dvije godine nakon tragedije i dalje teško prihvataju da nije među njima, a dirljivim gestom su pokazali kako je i dalje u mislima svih. Oni su se 11. oktobra okupili prvo na mjestu nesreće, kako bi dostojanstveno minutom šutnje i učenjem Fatihe  odali počast "doktoru za vožnju", a potom i na velikom poligonu na Ilidži.


Alden nas je napustio prerano. Da je i za kratko vrijeme svog života stekao veliki broj prijatelja pokazao je njihov gest na godišnjicu smrti. Izrazito je to težak i potresan dan za sve koji su ga poznavali. Ostaje utjeha što će ga svi pamtiti po lijepom druženju i primjerenom djelovanju u društvu. Da će Alden zauvijek biti u srcima i mislima svojih najmilijih upravo je dokaz ovaj dan.

- "Doktore za vožnju" nikada nećeš biti zaboravljen - poslata je jasna poruka tužnog 11. oktobra. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.