x

Đole poslije uvreda moli bivšu zadrugarku! Đogani: Želim duet sa tobom! Luna: Nemam vremena za tebe!

Đole Đogani zaboravio je šta je prije samo godinu dana javno govorio za Lunu Đogani, pa se osmjelio da je poslije svih uvreda pozove za duet. Kako Srpski telegraf saznaje, Đole je prije desetak dana kontaktirao s Lunom i poslao joj poruku u kojoj je iznio hvalospjeve na račun njene nove pjesme.

- Đole se prvi obratio Luni. Napisao joj je kako joj je balada predobra, kako je pjevački napredovala, kako je odlična, na šta mu je ona zahvalila na lijepim riječima. Bila je prilično iznenađena da je stric hvali poslije svih onih javnih uvreda koje joj je uputio dok je bila u "Zadruzi" i odmah joj je to bilo čudno, govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

- Već sutradan poslije pohvala poslao joj je poruku u kojoj je napisao kako je baš tog dana dobio super pjesmu koja bi bila idealna za duet i kako bi volio da ga urade zato što su familija. Luna je ostala šokirana na ovu poruku. Nije mogla da vjeruje da je uopšte pita tako nešto posle svega onoga kada je tražio da mu vrati prezime i što je vrijeđao i nju i njenu mamu.


Kako dalje isti sagovornik navodi, Luna je poruke pokazala i Anabeli, koja se šokirala kad je pročitala šta joj je Đogani poslao. Rekla je Luni da može da radi šta god želi, da ne treba da joj bude neprijatno zbog nje, ali joj je jasno stavila do znanja da joj ne pada na pamet da prihvati tu ponudu zbog svega izrečenog.

Navode do kojih smo došli potvrdila nam je i Luna kada smo je pozvali.

- Mogu vam samo reći da je tačno da ne snimam duet sa Đoletom, snimila sam dva koja uskoro izlaze, ali ne mogu da vam otkrijem s kim, vidjećete uskoro - rekla je bivša zadrugarka ne želeći da komentariše detalje i ponudu koju je dobila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.