x

na pomolu afera

Đorđe David se tajno viđa sa voditeljkom Slagalice? Razvod na pomolu!

Đorđe David i Marija Veljković već neko vrijeme se viđaju, piše SVET. Roker i voditeljka emisije “Slagalica”, po riječima izvora magazina SVET su dugogodišnji prijatelji, ali su se zbližili otkako u pozorištu „Slavija“ zajedno nastupaju u predstavi “Se.s bomb”.

- Često ih viđam zajedno. Obično su to neka pića ili klopica. Za stolom se ponašaju, da kažem, normalno. Ali po nekim njegovim gestovima djeluje mi da se tu dešava nešto više. Zna da joj privuče stolicu, pridrži jaknu, svi oni džentlmenski maniri koji su izumrli, a koji se danas koriste samo u situacijama kada je neko u vezi ili braku - priča izvor i nastavlja.


- Smiju se, lijepo im je. Sad šta se konketno tu dešava, ne znam. Nikad ih nisam pratio gdje idu kad napuste restoran ili kafić. Čudno mi je samo, ako su samo prijatelji dobri, zašto se nekad nije desilo da se porodično okupe. On da dovede suprugu Anu, ona muža Milana“.

Po priči izvora, njih dvoje su već dugo dobri, bar sedam-osam godina, ali ih nikad nisam posmatrao na taj način. Bilo je situacija da u restoranu uz neko meze vježbaju replike iz predstave u kojoj igraju, ali se češće dešavalo da se pojave i neobavezno uživaju u klopi uz neko dobro vino - priča izvor, po čijoj dojavi je paparaco gore pomenutog magazina uslikao Đorđa i Mariju u jednom restoranu u tržnom centru.


Nešto više od sat vremena su proveli u opuštenom razgovoru pijuckajući kafu, dok je Marija naručila i vitaminsku bombu, vjerovatno kako bi poboljšala imunitet. U nekoliko navrata Đorđe joj je nešto pokazivao na svom telefonu, što je njoj izmamilo osmijeh. Poslije popijenog pića, roker je voditeljki džentlmenski pridržao kaput dok se oblačila, da bi pri izlasku iz objekta oboje stavili maske na lice.


Sad, da li su do te mjere savesni građani pa se pridržavaju propisanih mjera, ili su to učinili kako ih niko ne bi prepoznao, ili je pak i jedno i drugo u pitanju, svako neka zaključi po svom nahođenju. Dok su izlazili iz objekta član žirija takmičenja “Zvezde Granda” je zagrlio Mariju, što opet može da tumači ko kako želi. Svakako, mi glasamo za ljubav.

Priče da se između ovo dvoje ljudi nešto dešava podgrijao je i Davidov komentar u jednom intervjuu poslije predstave da bi Mariju uvijek odabrao za varijantu “na brzinu” kad je s.ksualni odnos u pitanju, na šta mu je ona u tom trenutku u šali odgovorila da će mu opaliti šamar, očekujući neki ljepši odgovor.


Inače, kako se već pisalo, Đorđe već duže vrijeme ne živi sa suprugom Anom i njihovi četvorogodišnjom kćerkom Stašom, ali priznaje da se stalno viđaju i savršeno funkcionišu kao porodica. On je uvijek isticao da mu je nasljednica centar svijeta, dok i za Mariju važi da je u skladnom braku sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje djece.

Kako će na ove navode reagovati Marija i Đorđe, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.