x

Dosta više: Mensur razbijao sve po studiju kada se pročulo šta je radio Mini Vrbaški!

Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestoku raspravu, posebno kada je bivša zadrugarka progovorila o sumnjama na je on tukao svoju bivšu djevojku Minu Vrbaški poslije "Zadruge".

Naime, poslije svega što se odvijalo tokom trajanja rijalitija, njoj je teško da povjeruje da između nekadašnjeg para nije došlo do fizičkog kontakta.

Sve je počelo kada je bio pročitan tvit o tome kako je Mensur bio sponzoruša.

- Nisam sponzoruša, ne razumijem - rekao je Mensur. 


- Mina te je izdržavala, prešao si u vilu, postoje stanovi na dan. Ako nešto radiš onda moraš da nosiš tu etiketu. Ti ne znaš da čitaš, nepismen si. Zakuni se u oca da nisi tukao Minu poslije 'Zadruge'? Zašto si pomodrio, što ti nije dobro? Da li si je gurao? Ja ništa nisam tvrdila, to je bilo pitanje. Ne mogu da zamislim da su se svađali na dva metra i da se nisu tukli, s obzirom na to što smo gledali u 'Zadruzi" - istakla je Ermina.


- Kunem se u oca da nisam. O meni pričaju da sam gej, da sam bi, da sam je tukao... Mina i ja se nismo udarali, najnormalnije vodimo rasprave, ne bijemo se. Životni cilj Erminin je da me isprovocira. Tražite li sa mnom probleme? Ja ne diram nikog, dobar sam, miran sam. Nastavite svi kako vi mislite da treba i kako hoćete. Ne razumijem čemu poenta da konstantno iznosite gluposti. Da ja šaljem spolne organe, da bijem i da udaram. Ja vam želim svu sreću. Ne razumijem šta je poenta, Imam i ja za tebe informacije. Ubošću ja tebe. Bićeš pitana i ti od Boga - brecnuo se Mensur, a potom i udario šakom o sto.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.