x

DOVEO JE DO LUDILA: Luna URLA na Slobu, ŠUTIRA I LOMI po kući! Velikoj ljubavi je sada KRAJ DEFINITIVNO?!

U toku igre istine, koju zadrugari igraju svakog petka, Luna i Sloba napustili su sto i otišli u garderober da rasprave o razgovor koji su vodili. "Mene osjećaj nikad ne vara, vidiš da je istina da smo se distancirali i ohladili, svađamo se po cijeli dan, vidiš i sad ovo za stolom" - započela je Luna, što je Slobu iznerviralo.

- Ohladila sam se od tebe, evo priznajem! Nije mi dobro gušim se. Dobijam napad od sama sebe, bolesna sam. Dođe mi da sama sebi glavu otkinem. Sve mi smeta, ne mogu više nikog da slušam, ne mogu da se svađam sa tobom - urlala je Luna.

Sloba je bez riječi napustio prostoriju i ostavio je samu, te je otišao u sobu za potrčke. Malo nakon toga, krenula je i ona za njim.

- Što si otišao? Kaži nešto! Kaži bilo šta. Ja ne mogu više, problem je meni. Osjećam da nešto nije u redu na osnovu svega, vidim da ti je muka više mene, da sve radiš na silu - ispovijedala se Đoganijeva Radanoviću, a onda je on dodao:

- Ti mene zajeb*vaš? Jel si ti normalna djevojko? Na osnovu čega to misliš? Ako neko nekome poklanja pažnju ovdje, onda ja to radim tebi, istripovala si sve, ja ne znam šta to pogrešno radim. Hoćeš da udarim opet rukom u zid? - odbrusio joj je pjevač.

Svađu je slušao i Miki Đuričić iz sobe pored, te se umiješao savetovajući ih da treba jedan drugom da budu podrška i da ne treba da se svađaju. Ali oni su nastavili raspravu.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.