x

IGRAO NOGOMET

"Doviđenja anđeli, čuvat će vas Stjepan kao što je čuvao i gol svog kluba!"

Posušje je jučer potresla velika tragedija zbog pogibije osmero mladih od posljedica gušenja plinom, a povodom ovog događaja oglasio se i prvoligaški klub iz ovog hercegovačkog grada.

Naime, preminuli Stjepan Jukić (19) bivši je golman Posušja koji je za ovaj klub branio u omladinskoj ligi BiH Jug u kategorijima kadeta i juniora.

"Doviđenja anđeli... Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog nogometnog kluba iz Posušja", poručili su iz ovog kluba.



Zbog tragedije koja se dogodila u Posušju danas je u u Bosni i Hercegovini dan žalosti, a ona je potresla i cijeli region.

Podsjećamo, u vikendici kod Posušja jučer je pronađeno osam beživotnih tijela mladih osoba koje su proslavljale Novu godinu.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali zvaničan uzrok bit će poznat nakon uviđaja i obdukcije tijela. Osam preminulih pronašle su osobe iz susjedne vikendice koje su također slavile Novu godinu.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.